Avís Legal

INES INGENIEROS CONSULTORES S.L. amb domicili social a Madrid, al carrer Núñez de Balboa 120, correu electrònic ines@inesingenieros.com,aquesta adreça electrònica esta protegida contra spambots. És necessari activar Javascript per visualitzar-la, i amb CIF B83911503, figura inscrita en el Registre Mercantil de Madrid al Tom 19.830, Secció 8, Foli 9, Full M349245, on ha estat notificat el nom de domini www.inesingenieros.com.

Aquesta entitat a l’efecte del present Avís Legal, serà denominada INES INGENIEROS.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS DE LA WEB

NES INGENIEROS li informa que l’accés i ús de la pàgina web www.inesingenieros.com i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa (d’ara endavant, conjuntament denominats com el Portal), així com els serveis que es poguessin prestar a través d’ell, estan subjectes als termes que es detallen en aquest Avís Legal, sense perjudici que l’accés a algun d’aquests serveis pogués precisar de l’acceptació d’unes Condicions Generals addicionals.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels Serveis en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

El Portal té per objecte informar sobre les activitats que realitza i els serveis que presta INES INGENIEROS, per la qual cosa la informació continguda en ell, excepte manifestació en contrari, ho és només a aquests efectes informatius.

INES INGENIEROS es reserva el dret a realitzar canvis al Portal sense previ avís, amb l’objecte d’actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els continguts del Portal o del seu disseny. Els continguts del Portal es podran actualitzar periòdicament. A causa que l’actualització de la informació no és immediata, li suggerim que comprovi sempre la vigència i exactitud de la informació continguda al Portal.

Les condicions i termes que es recullen en el present Avís poden variar, per la qual cosa li convidem al fet que revisi aquests termes quan visiti de nou el Portal.

LINKS O HIPERENLLAÇOS

INES INGENIEROS podria facilitar-li l’accés a altres pàgines web que considerem poden ser del seu interès. L’objectiu d’aquests enllaços és únicament facilitar-li la recerca dels recursos que li puguin interessar a través d’Internet. No obstant això, aquestes pàgines no li pertanyen, ni fa una revisió dels seus continguts i, per això, no pot fer-se responsable dels mateixos, del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar-se de l’accés o ús de la mateixa.

No es permetrà l’enllaç de cap pàgina web o d’una adreça de correu electrònic al Portal, excepte amb l’autorització expressa per escrit de INES INGENIEROS. Addicionalment, aquests enllaços hauran de respectar les següents condicions: (a) únicament podran realitzar-se enllaços amb la Home Page o pàgina principal d’aquesta web ; ((b) l’establiment de l’enllaç no suposarà cap tipus d’acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de INES INGENIEROS de la pàgina que realitza l’enllaç.

En qualsevol moment, INES INGENIEROS podrà retirar l’autorització esmentada en el paràgraf anterior, sense necessitat d’al·legar causa alguna. En tal cas, la pàgina que hagi realitzat l’enllaç haurà de procedir a la seva immediata supressió, tan aviat com rebi la notificació de la revocació de l’autorització per part de INES INGENIEROS.

FRAMES

INES INGENIEROS prohibeix expressament la realització de “framings” o la utilització per part de tercers de qualssevol altres mecanismes que alterin el disseny, configuració original o continguts del seu Portal.

PRIVADESA

INES INGENIEROS compleix amb la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal i amb qualsevol altra normativa vigent en la matèria, i manté una Política de Privadesa sobre les dades personals, en la qual es descriu, principalment, l’ús que INES INGENIEROS fa de les dades de caràcter personal, s’informa a l’Usuari detalladament de les circumstàncies essencials d’aquest ús i de les mesures de seguretat que s’apliquen a les seves dades de caràcter personal per evitar que tercers no autoritzats puguin accedir a ells.


SEGURETAT

L’accés al Canal d’Internet suposa que el Client entri en un entorn segur. El Client podrà comprovar que es troba dins d’aquest entorn segur observant el cadenat tancat – – en la part inferior del seu navegador. D’aquesta manera, es garanteix al Client l’encriptació i seguretat de les dades als quals accedeixi o que introdueixi dins d’aquest entorn.

RESPONSABILITATS DE L’USUARI

L’Usuari es compromet a utilitzar els Serveis del Portal d’acord amb els termes expressats en el present Avís Legal i la mera utilització dels mateixos implicarà l’acceptació d’aquest.

L’Usuari que actuï contra la imatge, bon nom o reputació de INES INGENIEROS, així com qui utilitzi il·lícita o fraudulentament els dissenys, logos o continguts del Portal, serà responsable enfront de INES INGENIEROS de la seva actuació.

RESPONSABILITATS DE INES INGENIEROS

Us incorrecte del Portal: INES INGENIEROS ha creat el Portal per informar sobre la seva activitat professional, però no pot controlar la utilització del mateix de forma diferent a la prevista en el present Avís Legal; per tant l’accés al Portal i l’ús correcte de la informació continguda en el mateix són responsabilitat de qui realitza aquestes accions, no sent responsable INES INGENIEROS per l’ús incorrecte, il·lícit o negligent que del mateix pogués fer l’Usuari.

Utilització dels continguts: INES INGENIEROS facilita tots els continguts del seu Portal de bona fe i realitzarà els seus millors esforços perquè els mateixos estiguin permanentment actualitzats i vigents; no obstant això, INES INGENIEROS no pot assumir responsabilitat alguna respecte a l’ús o accés que realitzin els Usuaris fos de l’àmbit al que es dirigeix el Portal, ni de les conseqüències que pogués implicar l’aplicació pràctica de les opinions, recomanacions o estudis al fet que es pugui accedir a través del Portal, la responsabilitat final del qual recaurà sempre sobre l’Usuari. Així mateix, INES INGENIEROS no podrà controlar els continguts que no hagin estat elaborats per ella o per tercers complint el seu encàrrec i, per tant, no respondrà en cap cas dels danys que poguessin causar-se per aquests continguts de tercers.

Virus: INES INGENIEROS es compromet a aplicar totes les mesures necessàries per intentar garantir a l’Usuari l’absència de virus, cucs, cavalls de Troia i elements similars al seu Portal. No obstant això, aquestes mesures no són infalibles i, per això, INES INGENIEROS no pot assegurar totalment l’absència d’aquests elements nocius. En conseqüència, INES INGENIEROS no serà responsable dels danys que els mateixos poguessin produir a l’Usuari.

Fallades tecnològiques: INES INGENIEROS ha conclòs tots els contractes necessaris per a la continuïtat del seu Portal i realitzarà els seus millors esforços perquè el mateix no sofreixi interrupcions, però no pot garantir l’absència de fallades tecnològiques, ni la permanent disponibilitat del Portal i dels Serveis continguts en ell i, en conseqüència, no assumeix responsabilitat alguna pels danys i perjudicis que puguin generar-se per la falta de disponibilitat i per les fallades en l’accés ocasionats per desconnexions, avaries, sobrecàrregues o caigudes de la xarxa no imputables a INES INGENIEROS.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I DE PROPIETAT INDUSTRIAL

Tant el disseny del Portal i els seus codis font, com els logos, marques, i altres signes distintius que apareixen en el mateix, pertanyen a INES INGENIEROS o entitats col·laboradores i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

El seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida tret que intervingui expressa autorització per escrit de INES INGENIEROS.

Els continguts del Portal estan igualment protegits per drets de propietat intel·lectual de INES INGENIEROS o de tercers. L’ús dels continguts elaborats per INES INGENIEROS o per alguna de les entitats del seu Grup serà permès únicament en l’àmbit d’una relació contractual amb la mateixa o amb aquestes entitats.

INES INGENIEROS declara el seu respecte als drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers; per això, si considera que aquest lloc pogués estar violant els seus drets, preguem es posi en contacte amb INES INGENIEROS en la següent adreça d’e-mail ines@inesingenieros.com, aquesta adreça electrònica aquesta protegida contra spambots. És necessari activar Javascript per visualitzar-la.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present Portal, serà la llei espanyola.

Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir en ocasió de la visita al Portal o de l’ús dels serveis que en ell es poguessin oferir, INES INGENIEROS i l’Usuari acorden sotmetre’s als Jutges i Tribunals de domicili de l’Usuari, sempre que el mateix estigui situat en territori espanyol.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?