Consultoria de materials

Els materials de construcció es veuen afectats pel canvi de les condicions de contorn. En conjunt, aquestes accions són capaces de modificar les propietats per les quals va ser triat el material, afectant significativament al seu comportament i per tant, a la vida útil de les construccions. És per això fonamental, a l'hora d'abordar l'estudi de qualsevol tipologia estructural construïda, la caracterització dels materials i el seu estat durable.

Responent a la creixent necessitat de treballar amb molt diversos materials dins del camp de l'enginyeria i la consultoria, INES ha desenvolupat una línia de consultoria de materials

el principal valor de les quals es basa en una sòlida formació i experiència en el camp de materials tradicionals (pedra, ceràmics, morters de calç) i la seva aplicació al camp de la restauració del patrimoni, així com materials actuals orgànics i inorgànics, madurada a través d'anys en estreta col·laboració amb centres d'investigació. Tot això ens permet abordar qualsevol problemàtica referida als materials de construcció i a les labors de manteniment, tenint la capacitat de dissenyar les línies de diagnòstic i solucions d'intervenció necessàries.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?