Consultoria d’estructures

Dins dels serveis de consultoria relacionats amb el comportament estructural destaquen estudis molt específics, com l'evolució d'estructures existents davant noves condicions d'explotació (càrregues i velocitats) o estudis de socavació i vulnerabilitat i estudis generalistes com poden ser l'estudi de solucions tipològiques, la supervisió i revisió de projectes, etc.

És important destacar que existeixen un gran nombre d'estructures en l'actualitat que van ser projectats i construïts sota un altre context normatiu, alguns d'ells sota regles pseudo-teòriques que porten donant servei, en ocasions més de 150 anys. Aquestes estructures estan sotmeses a unes condicions de càrrega molt diferents a les seves condicions d'explotació originals pel que requereixen que s'estudiï el seu comportament en servei i esgotament. En altres ocasions, el pas d'un transport especial fa recomanable analitzar la resposta estructural davant aquestes noves càrregues excepcionals.

Un altre aspecte a destacar en el qual INES ha invertit temps i energia tant en projectes, professionals i d'investigació, és el d'analitzar la vulnerabilitat de les diferents tipologies estructurals de ponts davant l'acció de la llera.

Una correcta anàlisi de les estructures permet un aprofitament eficient de les mateixes. Des d'aquest punt de vista, INES està en condicions d'analitzar, diagnosticar i adequar tot tipus de tipologies materialitzades en qualsevol material, formigó, metàl·liques, fusta, carreus, fàbriques de tots els tipus, etc.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?